Tuesday, 9 March 2010

Kelahiran 2nd baby

Lama tidak Kay update blog ni...Alhamdullilah Kay telah selamat melahirkan baby girl pd 21 Feb 2010 kelmarin di PPUM. Baby girl seberat 2.46kg berat skit dr kakaknye, Iman. Walaupon tak sebesar mana Kay terpaksa melahirkan baby ni secara ceaserian. Kami namakan baby ni Hannah Sufiah bermaksud Kasih syg yg suci bersih..

5 comments:

ctfarazila said...

Tahniah Kay! Comelnye... scan lelaki tp kuar girl ek... takpe janji sihat... take care!

adda said...

congrates kay. seriues aku tak tau ko dh bersalin.. take care.. comel laaa

Kamariah Idris said...

Thanks. Yg scan tu masa 7bln. masa tu scan itam putih je..kiorg dah excited daa time tu sbb dpt baby boy..tp masa 9bln doctor kt PPUM tu kata baby songsang..nk tggu scan kat PPUM tu lg 2 mggu so kiorg g wat scan 3D kat Umra..then time tu laa kiorg tau yg baby tu girl..dan baby x songsang..
Adda, aku ade update dlm facebook.

zieha said...

tahniah..bestnya ada baby...
tak kisah lah boy or girl..janji baby and kay selamat...
selamat berpantang..:D
(tp kalau salin casearean..tak teruk sgt pantangnya...hehehe..mcm zieha la dulu..)

Kamariah Idris said...

Thanks Zieha, time ni Kay dah prepare sbb masa b'salin Iman pon Kay ceaser. Tp masa tu seksa skit maybe 1st time kot. La ni dah ok daa..dah leh handle maybe sbb kita dah ade experience.