Friday, 10 July 2009

In coming new baby....

Semalam aku MC. Badan seram sejuk je..kaki leguh2..Pagi tu aku anto Iman kat umah pengasuh dulu. Pastu aku g klinik. Kat klinik aku mintak wat UPT sbb haid aku dah lewat 2 minggu ni. Resultnye...mmg aku pregnant....6 minggu..Iman dpt adik...Jangkaan aku b'salin awal bulan 3 tahun 2010.
Alhamdullillah, setakat ni belum mengalami alahan. Cuma skrg tekak ni rasa mual2 skit dan kekdg tu pening2 lalat skit. Kalo nak ikutkan pengalaman yg lps. Aku mengalami alahan slps 2 bln keatas sampai 5 bln tetapi alahan yg biasa2 je.
Harapan tu nak baby boy. Biar laa sepasang. Aku b'serah je pd ALLAH nak kurnia kan baby ape janji sihat dan comel...

5 comments:

adda said...

nampaknye ko mendahului aku eh.. congrates kay.. take care.. aku lom plan nak lagik.. hehehe

Kamariah Idris said...

Thanks adda. Jgn tggu lama2..nnt tua..anak kecik lg

zieha said...

beshnya kamariah dh pregnant..entah 2 kita dpt preg..sama kot..hehehe(berangan tk sudah) kwn zieha pun lewat dtg..dh 5 hari dh delay nie..( stresss kot..or..???..tahniah ye:)suka dgr kawan dh pregnant:)

ctfarazila said...

Tahniah kay! Semoga semuanye okay! Take care!

Kamariah Idris said...

Zieha ape salah nye nak sama2 pregnant...

Thanks Fara, Take care for u jgk