Wednesday, 29 July 2009

Perkembangan kami

Patut laa Isnin lps Iman demam rupanye nak tumbuh gigi gerahamnye. Check dah nampak putih2 gigi geraham yg bhgn atas. Skrg ni pon dia kuat wat perangai. Org kata kalo budak nk dpt adik mmg camni..btul ke..

Kay pon skrg kurang selera mkn. Walaupon xde morning sikness yg teruk tp selera tu kurang. Makan pon skit je sekadar alas perut. Minggu lps pon slalu tul perut ni kembung. Masa m'gandung kan Iman dul xde plak. Smpai Kay mintak dgn doktor ubat buang angin. Dengar drp doktor rupanye kekacang pon boleh menbuatkan kita angin. Recently mmg Kay ade makan badam. Kay ade baca badam elok tuk otak baby, tu yg Kay pedal x hingat tu....So after dah tau ni Kay x amik dulu badam. Bila dah OK skit br leh makan....

3 comments:

adda said...

cepatnye iman nak tumbuh gigi geraham yek.. syafi lum lagi.. perut kembung tuh jgn biarkan mkn benda2 yg ada angin.. pastu kena selalu makan kudap2 cth biskut cream cracker

Kamariah Idris said...

cepat ye...tp Kay ade jumpe budak 1 thn 6 bln dah penuh gigi dia. Skrg ni pon gigi Iman yg btul2 ade 4 atas 3 bwh.
OK nnt Kay start mkn kudap2 ni.

zieha said...

kay..firas penuh dah gigi dia..masa dia 9 bulan dah start tumbuh..
Masa 2-3 bulan pertama PREGNANT nie mmg biasalah tu kurang selera mkn..pastikan asid folic dimkn tiap2 hari ok:)
oh ya..nnti senang2 vote lah myson ye...undian anda diperlukan hehehe:P
http://myfiras.blogspot.com/2009/08/jomlah-undi-firas.html