Tuesday, 8 September 2009

Shopping raya tuk Iman

Hari ni aku cuti so aku plan nk g shopping skit baju Iman. Asalnye nak g smlm tp pengasuh Iman blk kpg sbb aku x nak bwk Iman g tempat sesak ni. So cancel smlm and aku g arini. Aku g b'dua je dgn hubby aku. Iman aku tinggalkan kat pengasuh. Sampai je kat Sogo aku ingatkan xramai org...tp leh tahan ramai gak kat bhgn kanak2. B'sesak2 gak nak pilih baju. Pilih2 ade laa 4 helai baju aku rembat tuk Iman. Pastu ingatkan aku nak survey2 tudung kat Jlan TAR. X sempat nak pilih hubby aku nak balik sbb panas kat ctu. Xpe laa nnt leh beli kat C4. Kiorg x terus balik tp g Mid Valley. Kat ctu kiorg jalan jap, nak mkn pon poser kan...hehehe...Bila dah masuk JJ aku dan hubby terus g bhgn kanak2. Lg kiorg beli baju Iman....baju lg..hehehe...rambang mata gak tgk...Mmg kiorg xde beli tuk kiorg lg maybe saat2 akhir nnt laaa...

3 comments:

zieha said...

wah..bergaya sakan la ye iman tahun nie..
nnti ahpdet la baju baru iman tu
kalau kat sogo mmg happening baju budaknya..
tapi kalau ramai orang..mmg berasap lah..heehe

adda said...

sakan beli utk iman.. utk adik iman dh beli tak?

Kamariah Idris said...

Zieha, nnt Kay update baju raya Iman tu ye

Adda, baju adik Iman blum beli lg. Brg tuk dia pon beli lg. Ingat nk beli time dpt bonus ujung thn ni.